Gratis 3D print demonstratie in de Vishal

0

Op zondag 15 november is er een demonstratie van het haptische 3D ontwerp programma Anarkik3D cloud9/falcon uit Edinburgh in de Vishal.

Na een serie workshops en demo’s van Keulen over Maastricht en Eindhoven nu in Haarlem, 3D stad, afgesloten met een uitprobeersessie in de Vishal. Dit bijzondere programma is speciaal ontworpen voor kunstenaars, vrije vormgevers, en uiteraard geschikt voor iedereen die belangstelling heeft voor 3D ontwerpen.

Het is zeer gebruiksvriendelijk, je kan er direct mee aan de slag en je slaat je ontwerpen op in een printbare extensie.

Ann Marie Shillito die deze software heeft ontwikkeld op de Edinburgh University is zelf aanwezig en geeft aanwijzingen. Heeft u moeite met het Engels dan kan Birgit Laken u ook het een en ander vertellen en voordoen.

Info
Zondag 15 november, tussen 14.00 en 17.00 uur
De Vishal

- Advertentie -