Politie op zoek naar getuigen van aanrijding

0

De politie zoekt getuigen van een aanrijding in Haarlem tussen een bromfietser en een bestelbusje, vrijdagmiddag rond 17.30 uur.

De 36-jarige bromfietser reed over de Floris van Adrichemlaan en wilde naar de Kennedylaan gaan. Daarbij werd hij aangereden door de 20-jarige bestuurder van een bestelbusje uit Den Bosch. De bromfietser is zwaargewond geraakt en met onder meer beenletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is en de politie komt dan ook graag in contact met getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of bijvoorbeeld iets kunnen vertellen of een van de twee betrokkenen door rood is gereden. Bel dan met 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)