Meld je nu aan voor Gluren bij de Buren Haarlem

0

Het grootste huiskamerfestival van Nederland is 11 maart 2018 voor de vierde keer op visite in Haarlem en inschrijven met huiskamer of als artiest kan nog tot half december.

Herfst… het gluurvirus verspreidt zich al flink in Haarlem! Gluren bij de Buren is een concept waarbij de bank de tribune is en het vloerkleed het podium. Bewoners gaan bij elkaar op bezoek en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ze elkaar ontmoeten, maar vooral genieten van lokale podiumkunstenaars. “Inmiddels hebben we al aardig wat aanmeldingen mogen ontvangen van enthousiaste Haarlemmers! Van mooie huizen in Haarlemmerhoutkwartier tot gezellige woningen in de Bomenbuurt. Ook lokale artiesten van singer-songwriters tot theatergroepen staan te springen om hun opwachting te maken.” Aldus Lieke Bronkhorst, coördinator achter het festival.

Gluren bij de Buren Haarlem is echter nog hard op zoek naar meer aanmeldingen. Zowel huiskamers als artiesten kunnen zich nog aanmelden. Lieke: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het lijkt me echt gaaf als er minstens 90 huiskamers en acts mee doen tijdens deze vierde editie!

Dus: Wil jij ook een lokale ster in je woonkamer? Of schitter je liever zelf? Meld je dan snel aan via www.glurenbijdeburen.nl.