Aanhouding om vernieling busruit

0

Een 28-jarige Haarlemmer is donderdagmiddag aangehouden nadat hij een ruit van een bus had vernield. Rond 15.25 uur gooide hij iets tegen het raam van de bus die op dat moment over de Aziëweg in Haarlem reed.

De buschauffeur constateerde dat het ruit was vernield en zag daarna een man in de richting van de Edward Jennerstraat weglopen. Agenten zagen even later een man lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. De Haarlemmer had een vaag verhaal en verklaarde dat de vernieling een ongelukje zou zijn. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

- Advertentie -
Vorig artikelMaester wint vierde editie Present Your Startup
Volgend artikelMeld je nu aan voor Gluren bij de Buren Haarlem
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.