Haarlemse jongeren schitteren in dertiende editie Shoot Your Shot#

0

Zondag 7 december 2017 is de Finale

De afgelopen maanden hebben jongeren uit Haarlem en omgeving hard gewerkt aan een spannende, gekke, ontroerende of hilarische film van minimaal één minuut en maximaal vijf minuten. Zij deden mee aan Shoot your Shot #13, dé filmcompetitie voor jongeren van 15 t/m 21 jaar in de Filmschuur Haarlem. Ieder jaar wordt er gewerkt vanuit een thema. Het thema van dit jaar was ‘SPANNING’

Er kwamen dit jaar maar liefst 31 films binnen. De Filmschuur heeft een selectie gemaakt van vijftien films en deze worden vertoond tijdens de finale. Tijdens deze finale kiest de jury de grote winnaar en het publiek stemt op hun favoriete film voor de publieksprijs.

In de jury zitten o.a. filmrecensent Hugo Emmerzael, filmmaker en cameraman Jefta Varwijk, algemeen directeur a.i. Nederlands Film Festival Hein Barnhoorn, directeur van o.a. productiemaatschappij ‘House of Netherhorror’ Jan Doense en Film- en Toneelschuurambassadeur Willemijn van der Waal.

De winnende film wordt één week vertoond als voorfilm in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio en EYE Filmmuseum Amsterdam biedt een plek aan in de MovieZone Jury op één van de grote filmfestivals.

Dit zijn de vijftien finale films:
‘Be Mine’ – Tamar Aydin, ‘Condemned’ – Cas van Doornik, ‘Fail Team Six’ – Jurgen Otten, ‘Gedachten Spinsel’ – Annelien van der Leij, ‘Hanna Onesty’ – Emily Walter, ‘Lahsen’ – Meike van der Ploeg, ‘OnHeil’ – Joëlle Hilhorst, ‘Road to Hell’ – David Staas & Lars Veldhuijs, ‘Sorry’ – Jonathan ten Broeke, ‘The Book’ – FilmMatic VII, ‘Toevlucht’ – Berne Vendel, ‘Tripping on the Verge’ – Lars Muller, ‘Verschermd’ – Quintus Perdijk, ‘Voedertijd’ – Julia Bakker, ‘Watervrees’ – Alanur Vural

Iedereen zit in spanning wie deze finale van Shoot Your Shot # gaat winnen. Kaarten kosten € 5,00 en zijn te koop via www.filmschuur.nl, telefonisch: 023-5173910 of aan de kassa van de Toneelschuur. Dagelijks geopend vanaf 11.30 -21.45 uur, za & zo 10.30-21.45 uur