Jongerenambassadeurs Toneelschuur selecteren voorstellingen voor leeftijdgenoten

0

Welke voorstellingen zijn nou echt leuk? Wil je graag naar theater maar heb je geen flauw idee waar je naar toe moet? De jongerenambassadeurs van de Toneelschuur hebben daar een oplossing voor.

Speciaal voor Backstage selecteerden zij voorstellingen uit het theaterprogramma van de Toneelschuur die jongeren niet mogen missen. Na afloop vragen de ambassadeurs de acteurs of dansers het hemd van het lijf en krijgt ook het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.

De eerstvolgende Backstagevoorstelling is CarryMe van Firma Mes, een modern huiskamerdrama en sciencefictionthriller ineen van Hanna Bervoets, op donderdag 11 januari om 20.00 uur.

Het verhaal speelt zich af in het Nederland van de nabije toekomst. Door emancipatie en wettelijke quota werken vrouwen meer en bekleden ze steeds vaker topfuncties. Dit heeft positieve gevolgen maar drukt de geboortecijfers wel. Gelukkig biedt de app ‘CarryMe’ uitkomst.

Maarten en Eline, een succesvol stel uit de Randstad, is na vele mislukte pogingen via deze ‘Airbnb voor draagmoeders’ gekoppeld aan draagmeisje Didi. Op haar profiel heeft ze de optie ‘inwonen’ aangeklikt. Op een zondagochtend staat deze jonge Groningse op de stoep, met twee koffers en een kolfapparaat. Maar wie is zij eigenlijk? En bij wie komt ze terecht?

Info
Iedereen onder 25 jaar koopt voor slechts € 10,- een kaart voor deze Backstagevoorstelling, inclusief het nagesprek. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Toneelschuur. Gebruik bij het kopen van kaarten de actiecode BACKSTAGE.