Wonen in Haarlem?

0

Haarlem is een prachtige stad om te wonen. Een bruisend centrum, diverse wijken en mooie natuur dichtbij. Helaas is het echter voor Haarlemmers steeds lastiger om in Haarlem een huis te vinden.

De wachttijd voor een sociale huurwoning is meer dan 7 jaar en de prijzen van een koopwoning schieten door het dak. Wonen is hét thema voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Op 23 januari organiseert de PvdA Haarlem een debat over wonen in Haarlem. Hoe denken experts over dit thema? Hoe denken de politieke partijen hierover?

Cody Hochstenbach (onderzoeker UvA), Max van Aerschot (stadsbouwmeester Haarlem) en Anke Huntjens (bestuurder Pré Wonen) zullen als expert spreken. Er zal een lijsttrekkersdebat zijn met D66, PvdA, VVD en GroenLinks.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Frisk aan het Spaarne (Max Euweplein 1, 2031VP Haarlem).