Gespreksgroep Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN)

1

Heeft u de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wilt u uw ervaringen delen met medepatiënten? Bent u de partner, een familielid of kennis van iemand met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en wilt u hier iets over vertellen? Of wilt u graag luisteren naar de verhalen van anderen? Kom dan naar de gespreksgroep van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN).

De gespreksgroep heeft geen vaststaand karakter. U heeft de regie. Bij de start van de bijeenkomst, of via het aanmeldformulier, kunt u uw vragen of gespreksonderwerpen inbrengen. Dit kan over alles zijn, mits het raakvlak heeft met de ziekte van Crohn of colis ulcerosa.

Op deze bijeenkomsten is de herkenning vaak erg groot. U kunt leren van de verhalen van anderen, maar ook uw eigen ervaringen inbrengen.

De groep bestaat uit maximaal 17 deelnemers en twee speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers begeleiden de groep. Aan het einde van de eerste bijeenkomst kunt u aangeven of u behoefte heeft aan een vervolgbijeenkomst.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de gespreksgroep, dan kunt u zich aanmelden via de volgende link:
vragenlijst.dezorgvraag.nl/2018noordholland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060.

Meer informatie over de vereniging vindt u op www.crohn-colitis.nl.

Waar en wanneer
Woensdagochtend 28 maart 2018
10.30 tot 12.30 uur (ontvangst vanaf 10.15 uur)

Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid
Gasthuiszaal
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.