Beachhouse Hotel Zandvoort opent Aquarama Beachclub

2
Aquarama Beachclub manager Laura Scholten aan de net opgeleverde boat-bar.
Aquarama Beachclub manager Laura Scholten aan de net opgeleverde boat-bar.

Eerste boeking van beachclub door Booking.com

Vanaf vandaag is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel, direct op de zeereep aan de noordelijke kust van Zandvoort, opent dit nieuwe boutique hotel een beachclub geheel in de stijl uit de tijd van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. Gisteren werd de beachclub tijdens een pre-opening voor het eerst ingezet als evenementenlocatie. Het bedrijf Booking.com gebruikte de karakteristieke clubruimte voor een besloten relatiefeest.

De ontwerpers van de beachclub hebben een houten oldtimerboot gebruikt en verbouwd tot bar. De boot van het merk Riva Aquarama vormt een barblad van ruim 10 meter lang. Deze eyecatcher zorgt ervoor dat bezoekers zich in een Monaco jetset-omgeving wanen uit de jaren zestig en zeventig. Naast de bar kenmerkt de club zich door een open karakter. Oude toogramen uit het PEN-gebouw uit Bloemendaal zijn hergebruikt en zorgen voor een karakteristieke sfeer. In de zomer zorgt een grote en te openen raampartij voor heerlijk briesje. Er is direct uitzicht op zee en strand waardoor de strandbeleving voor de gasten tot in de beachclub voelbaar is.

De beachclub kan worden gebruikt als evenementenlocatie en als vergaderruimte voor het zakelijke segment. Ook kan de club dienen als decor voor besloten diners, een pop-up restaurant en als trouwlocatie. Alles kan gecombineerd worden met hotelovernachtingen in het Beachhouse Hotel. De beachclub wordt later dit jaar door een speciale gast officieel geopend.

Unieke ligging hotel
Beachhouse Hotel ligt aan de noordkant van de badplaats tegenover het circuit. De ligging direct op het strand is uniek. Wanneer je de strandafgang af loopt, kom je direct bij de ingang van het hotel. Zon-, zee-, en strandliefhebbers hebben vanuit het hotel direct toegang tot het strand.

Het boutique hotel heeft 26 hotelkamers, waaronder vier luxe hoekappartementen met pantry. Deze zijn geschikt voor kort en lang verblijf. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Door de ligging van het hotel is er ook vanuit de kamers een prachtig uitzicht over de zee, de duinen en de kustlijn. De hotelkamers aan zee hebben Franse balkons met openslaande deuren.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.