La Place opent restaurant in Hudson’s Bay in Haarlem

1

Iedereen in de omgeving van Haarlem kan binnenkort genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. De restaurantketen opent op vrijdag 13 april feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant in de Hudson’s Bay aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, spelt focaccia’s, salades, koeken soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill.

Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 180 gasten en buiten is plaats voor 60 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in de Hudson’s Bay warenhuizen openen.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat de nieuwe La Place in Haarlem uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi
“We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoengerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er rustige plekken waar je kunt werken”, vertelt Michel Huisman, Manager food van La Place Haarlem. Het selfservice restaurant heeft 40 medewerkers in dienst.

Over La Place
Al 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim tachtig vestigingen in Nederland ook locaties in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.