De Grote Eenzaamheid Show komt er weer aan

Met rasechte entertainer Marciano

1

Voelt u zich (soms) ook zo verdomd alleen? Na het succes van de Grote Eenzaamheidshows van 2017 zet Haarlem Effect nogmaals de schijnwerper op het thema eenzaamheid. Op 1 mei maken we een programma met en door jongeren over het thema eenzaamheid.

We willen het onderwerp uit de taboesfeer te halen en de stad mee laten denken èn doen om eenzaamheid te bestrijden. Het belooft een boeiende, gevarieerde show te worden met serieuze en lichtere onderwerpen.

Upcoming TV host Marciano, bekende Haarlemmer, presenteert samen met Lodewijk de Ruiter de show. Marciano heeft vele talenten waar hij op de juiste manier gebruik van maakt. Hij kan presenteren, dansen en zingen. Een rasechte entertainer dus! Verder wisselen muziek, interviews en amusement en nieuws elkaar af. De toegang is gratis.

Info
Locatie: Patronaat Café (gratis toegang)
Datum: dinsdag 1 mei 2018
Deur open: 19:30 // Start: 20:00
Presentatie: Lodewijk de Ruiter i.s.m. Marciano

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.