Grand opening: Dansen in de Ringvaart

0

Op dinsdag 8 mei is de grand opening van de dansochtend in de Ringvaart. Iedere 2e dinsdag van de maand kunnen dansliefhebbers terecht bij Dansen in de Ringvaart.

Het dansen is gericht op ouderen maar ook op mantelzorgers. Buren of familieleden zijn ook van harte welkom. De dansen zijn gevarieerd van stijldansen, vrij dansen en zitdansen, op muziek van vroeger en nu.

Dansen in de Ringvaart wordt begeleid door een ervaren dansdocent samen met een groep vrijwilligers. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur in Wijkcentrum de Ringvaart, F. van Adrichemlaan 98 in Haarlem.

Aanmelden en meer informatie bij Annemarie Sybrandy op 06-23749234 of annemarie.sybrandy@kennemerhart.nl. Deze dansochtend wordt georganiseerd Dock Haarlem, KennemerHart en SportSupport.