Open Trouwlocatiedag op Landgoed Keukenhof

"In Kasteel Keukenhof zijn door de eeuwen heen meer dan 500 huwelijken voltrokken"

0

Trouwen in Keukenhof. Het sprookjesachtige Landgoed Keukenhof is het hele jaar geopend voor bezoek en er staan ook nog eens fantastische trouwlocaties op het landgoed. Ieder uniek en met een eigen stijl. Laat je inspireren tijdens de Open Trouwlocatiedag. Kom zondag 1 juli 2018 tussen 11.00 en 16.00 naar Landgoed Keukenhof.

Het bosrijke Landgoed Keukenhof ligt midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. De Bollenstreek ligt rond de benedenloop van de Oude Rijn, ten westen van Leiden en loopt noordwaarts tot het gebied ten westen van Haarlem door. Helemaal fijn, waar de bloemententoonstelling maar een bepaalde periode geopend is, kun je op het landgoed het hele jaar terecht! Heb je trouwplannen en wil je je oriënteren op een locatie voor je bruiloft? Op zondag 1 juli 11.00 – 16.00 uur neemt Kasteel Keukenhof je mee in de vele mogelijkheden die het kasteel en bijbehorende landgoed te bieden hebben!

Landgoed Keukenhof
In het voorjaar komen er een miljoen toeristen naar Keukenhof om de mooie bloemen te bewonderen. Een populaire hotspot, maar op het prachtige naastgelegen landgoed heb je alle privacy en vind je mooie, historische monumenten. Je regelt je trouwdag hier van A tot Z, de ceremonie op het kasteel, de receptie in de tuin en een spetterend feest in Het Koetshuis, heerlijk t alle mogelijkheden op één locatie!

Trouwen in het bos
Het is niet altijd gemakkelijk in de Randstad een goede boslocatie te vinden. Heb je altijd al in een bos willen trouwen? Wel groen maar geen bos voor een romantische bruiloft? Je kunt ook trouwen in de prachtige tuinen of midden in het weiland op strobalen. Weer ’s wat anders!

Kasteel Keukenhof
Trouwen in een kasteel dat nog bewoond lijkt, like Sissi. Even in de tijdmachine: het hart van Kasteel Keukenhof dateert uit 1640, maar pas in de 19e eeuw werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel en werden er torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. Het prachtige interieur – dat in zijn geheel bewaard is gebleven – laat zien hoe de adel vroeger leefde!

In de Blauwe Salon is er plaats voor 60 tot 65 gasten. Wil je liever een big wedding? Dan kun je uitbreiden naar buiten of naar de Grote Salon van het Koetshuis.

Het Koetshuis
Midden het bos vind je Het Koetshuis. ‘S avonds wordt de lange oprijlaan verlicht door brandende fakkels. Wil je een bruiloft met een grotere groep gasten, dan is deze locatie ideaal. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis ook over iets kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras die eenvoudig te overkappen is door middel tenten.

Het Frederik’s Hof
Verscholen achter een eeuwenoude muur liggen de prachtige tuinen van het Frederik’s Hof Een schattig rietgedekt huisje, dat je doet denken aan het huisje van Hans en Grietje (zonder gemene heks uiteraard). Doordat de tuin volledig ommuurd is, is het hier altijd een paar graden warmer en kun je al snel buiten op het terras zitten.

De Hofboerderij
Vlakbij het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij. Heeft jouw bruiloft een landelijk thema? Dan is deze locatie fantastisch! Het boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren kan aan de lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken.

Je kunt bij de Hofboerderij zowel binnen als buiten trouwen. Binnen wordt er getrouwd onder eeuwenoude balken en prachtige kroonluchters van de Hofboerderij, terwijl er buiten gekozen kan worden voor één van de verschillende groene weilanden.

Kortom: of je nu een landelijke bruiloft wilt, een forest wedding, of zoals de Italianen aan lange tafels met je gasten wilt dineren, bij landgoed Keukenhof vind je de locatie die past bij jullie bruiloft. We love it!

Op zondag 1 juli neemt Kasteel Keukenhof je mee in de vele mogelijkheden die het kasteel en bijbehorende landgoed te bieden hebben!

Het kasteel, de diverse monumentale bijgebouwen en het prachtige landgoed zijn helemaal aangekleed in bruiloftssferen waardoor je een indruk krijgt van hoe jouw dag eruit zou kunnen zien. Worden jullie verliefd op het romantische trouwprieel of zijn jullie meer het type voor een stoere bruiloft in het Keukenhof bos? Spreek met een trouwambtenaar, bruidsfotograaf, DJ over jullie dag en proef bruidstaarten, bekijk jurken, pakken, aankleding met bloemwerk en ballonnen, verschillende ceremonie- en feestopstellingen en ga op de foto met een prachtige klassieke trouwauto. Kasteel Keukenhof biedt op 1 juli de totaalbeleving.

Kasteel Keukenhof biedt samen met haar partners op zondag 1 juli tussen 11.00 en 16.00 uur de totaalbeleving. Partners op de Open Trouwlocatie zijn:

  • Bloemenservice uit Roelofarendsveen
  • Ferocius Events uit Hillegom
  • Heppie Store Ballon- en Feestartikelen uit Lisse
  • Hulst Herenmode uit Hoofddorp
  • Patisserie Vermeer uit Lisse
  • Simone Janssen bruidsfotografie
  • Topday Bruidsmode en decoratie uit Lisse
  • Van der Putten Trouwvervoer uit Lisse

Info
Boek een afspraak via www.toptrouwlocaties.nl. Uiteraard is iedereen zonder afspraak ook van harte welkom.
Voor meer informatie en aanmelden: www.kasteelkeukenhof.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)