Pletterij brengt muzikale finale WK voetbal 15 juli

0

Op zondag 15 juli wordt de WK- finale in Rusland van muzikaal commentaar voorzien door een groep Haarlemse jazz- en popmuzikanten van naam en faam. Dat belooft een evenement met hilarische en magische momenten te worden.

Weet je het nog, vier jaar geleden tijdens het WK voetbal in Brazilië? In de Pletterij werden de wedstrijden van het Nederlands elftal gecombineerd met muziek. Dat leverde magische en hilarische momenten op, vooral ook dankzij de onverwachte resultaten van Oranje. Dit jaar is er (helaas) geen Nederlandse bijdrage aan het WK maar het geniale concept willen we niet helemaal links laten liggen. Op 15 juli zal de finale van het WK van muzikaal commentaar worden voorzien door twee teams muzikanten. De teams staan opgesteld aan weerszijde van het grote scherm waarop de wedstrijd wordt geprojecteerd. De enige regel is: jouw groep mag alleen spelen als het team waarvoor je speelt de bal heeft.

Kom kijken en luisteren en beleef voetbal op een unieke wijze. De toegang is gratis, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Zondag 15 juli, aanvang 17.00 uur, zaal open 16.30 uur, reserveren via www.pletterij.nl wordt aangeraden. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

- Advertentie -
Vorig artikelTweede editie 11strandentocht van start
Volgend artikelBesluiten Provinciale Staten 9 juli 2018
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.