Zomeravondconcerten op 22 en 29 augustus in Lutherse Kerk Haarlem

0

Tijdens de zomeracademie van The International Holland Music Sessions (TIHMS) geven zeer getalenteerde jonge musici concerten in de Lutherse Kerk aan de Witte Herenstraat 22 in Haarlem, aanvang 20.30 uur.

Op woensdag 22 augustus spelen pianiste Natsumi Ohno (Japan) en violiste Sara Göbel (Duitsland) werken van Leoš Janáček, Robert Schumann en Johannes Brahms. Na de pauze is het de beurt aan pianiste Olga Albasini (Spanje). Zij speelt stukken van Ludwig van Beethoven, Claude Debussy en Sergej Prokofjev.

Op woensdag 29 augustus treedt het Russische Bell Trio op. Het trio werd in 2016 opgericht. De leden zijn: Alla Belova (piano), Ekaterina Glazova (viool) en Anna-Lucia Costiuc (cello). Ze zijn alle drie winnaars van internationale solo competities. Ze spelen werken van Ludwig van Beethoven, Joaquín Turina en Johannes Brahms.

Kijk voor het volledige programma van alle TIHMS concerten op www.tihms.com.

Toegangsprijs € 18,- ,CJP/Jongeren tot 30 jaar € 9,- ,kinderen tot en met 12 jaar gratis.
Kaarten via de website (www.tihms.com/concerten), bij VVV Haarlem (Grote Markt), bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal, bij Primera in Overveen of, voorafgaand aan het concert, aan de zaal.