Theaterprogrammering Circus Hakim september

0

De Theaterprogrammering van Circus Hakim voor de maand september ziet er als volgt uit:

Haarlem Cultuurfestival, zaterdag 6 september van 12.00 tot 18.00 uur
Op zaterdag 8 september tijdens het Haarlem Cultuur Festival is Circus Hakim gratis toegankelijk met een leuk doorlopend kinderprogramma van 12.00 tot 18.00 uur. Kinderen kunnen met Jean Paul Mombers aan de slag met Happy Handlettering, oftewel zij gaan een eigen postertje met handbelettering maken. Ook kun je bij Artwise een octopus knuffeltje maken. In deze workshop ontwerp en maak jij je eigen octopus-knuffel van oude sokken, vrolijke lapjes en lintjes. Een knuffeltje maken kost € 3,50. Daarnaast is er ieder heel uur een optreden van poppentheater Kizzebis met Kaboutersoep. Deze vrij toegankelijke poppenkastvoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf drie jaar. Tussendoor doen Para van Dam en Giovanni Masetti geïmproviseerde vertellingen voor de hele familie en om 13.30 en 15.30 uur zal de singasong writer Tim Oling een optreden verzorgen.

Zaterdag 15 september ; Kat Riggins (HBC)
Verder haalt op zaterdag 15 september de Haarlemse Bluesclub de Babydoll of the blues Kat Riggins (USA) naar het theater (meer info zie www.haarlemsebluesclub.nl), de entree is € 15,-.

Zondag 16 september; Dikkie Dik en de taart (door Joes)
Op zondag 16 september verzorgt Joes de muzikale peuter- en kleutervoorstelling Dikkie Dik & taart de eerste voorstelling start om 09.00 uur en de tweede voorstelling start om 10.00 uur. De entree aan de deur is 10 euro en in de voorverkoop (via www.circushakim.com) € 7,50.
Dikkie Dik en de taart’ is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?
Joes is op dit moment te zien met haar twee solovoorstellingen in theaters door het land “Dikkie Dik en de taart” en “Ik zou wel een kindje lusten”. Vanaf 2018 gaat ze haar nieuwe voorstelling “Bang Mannetje’ spelen. Al haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Vanaf september 2018 is Joes weer te zien samen met Dirk Scheele in zijn nieuwste voorstelling “Huis, tuin en keukenavonturen”.

Zaterdag 22 september, 14.00 uur; presentaties Film- & theaterschool Circus Hakim
De Film & theaterschool Circus Hakim zal tenslotte op zaterdag 22 september presentaties geven van werk van kinderen van de afgelopen jaren en een instap workshop verzorgen. De aanvang hierbij is 14.00 uur en de entree is gratis. Kinderen wiens ouders recht hebben op een Haarlem pas kunnen zich gratis voor een nieuwe reeks van 10 workshops aanmelden, andere ouders betalen € 225,- per deelnemertje.

Info
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7 – 9
Haarlem
www.circushakim.com