Expositie “10 Jaar De Gang”

0

In Fotogalerie De Gang is vanaf 29 september de expositie ’10 jaar De Gang’ te zien. Deze expositie is geopend t/m 10 november 2018. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem.

In 2008 is Fotogalerie De Gang gestart; het is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente te Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk.

Aan de hand van de affiches die bij elke expositie in de afgelopen tien jaar zijn ontworpen door Robbert Zweegman wordt in deze expositie teruggeblikt op het afgelopen decennium.

De expositie wordt geopend op vrijdag 28 september van 17.00 tot 19.00 uur. De opening zal een netwerkborrel zijn met en voor de fotografen die in de afgelopen 10 jaar geëxposeerd hebben, de surveillanten, de vrijwilligers en vele andere betrokkenen. Bij deze borrel is ruimte om elkaar te ontmoeten, terug te kijken, vooruit te blikken en er zal aan de fotografen ruimte worden geboden om te laten zien met welke projecten zij momenteel bezig zijn.

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van de Doopsgezinde Gemeente.

Info
Openingstijden: Maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur.
De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)