Gratis juridisch spreekuur van Oass Advocaten

In de Bibliotheek Haarlem Noord

1

Vanaf dinsdag 2 oktober houdt Oass Advocaten wekelijks een gratis inloopspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Hier kun je elke dinsdag van 16:00 – 17:00 uur terecht met al je juridische vragen.

Op het inloopspreekuur van Oass Advocaten kun je terecht met vragen over verschillende onderwerpen. Als je gaat scheiden bijvoorbeeld, moet er veel geregeld worden, zoals de alimentatie, de omgang met de kinderen en het ouderlijk gezag. Hoe pak je dat aan? Of je wordt aangereden en wie betaalt dan de ziekenhuiskosten? Hoe ga je om met ontslag of andere problemen met je werkgever of werknemer? Wat moet je doen als je te maken krijgt met de politie of justitie in verband met een overtreding? Wat zijn de stappen die je kunt zetten bij een burenruzie? Je komt in de bijstand en dan? Je hebt problemen met je huurder of verhuurder en je komt er met z’n tweeën niet uit? Hoe werkt de schuldhulpverlening?

Samen wordt er geprobeerd een oplossing te vinden. Als dat niet tijdens het spreekuur lukt, wordt er een afspraak gemaakt hoe de zaak verder aan te pakken. Je kunt ook bijgestaan worden op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo).

Info
Iedere dinsdag | 16:00 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170

1 REACTIE

Comments are closed.