Kermis Haarlem Noord blijft voorlopig op de Zaanenlaan

6

Op donderdag 11 oktober sprak de commissie Bestuur over de kermis aan de Zaanenlaan en een mogelijk verder onderzoek naar verplaatsing naar het gemeentelijk sportveld op de hoek van de Kleverlaan en de Jan Haringstraat.

De commissie kon op 11 oktober nog geen eenduidig standpunt innemen over de kermis. Inmiddels hebben alle fracties hun mening gegeven en de conclusie is dat er vooralsnog geen onderzoek naar een andere locatie komt. De kermis blijft voorlopig op de Zaanenlaan.

Verbeteringen
De gemeente vindt dat er verbetermogelijkheden zijn voor de kermis op de Zaanenlaan. Deze worden in overleg met betrokkenen nader ingevuld. Daarna wordt bezien of er nader onderzoek gedaan moet worden naar een eventuele andere locatie. Dat betekent dat de locatie van het gemeentelijk sportveld hoek Kleverlaan Jan Haringstraat op dit moment niet verder wordt onderzocht.

6 REACTIES

Comments are closed.