Haarlemmers aangehouden voor poging woningoverval Aerdenhout

0

De recherche heeft in het onderzoek naar de poging woningoverval op 9 mei jl. in Aerdenhout nog eens twee verdachten uit Haarlem aangehouden.

In augustus dit jaar werd in dit onderzoek naar deze poging woningoverval al een 22-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Hij is verhoord door de recherche en zit nog vast.

In het onderzoek kwamen rechercheurs nog twee verdachten op het spoor: een 16-jarige en een 17-jarige Haarlemmer. Beide Haarlemmers zijn vanochtend aangehouden en ingesloten. Hun rol wordt onderzocht. Na de aanhoudingen zijn er doorzoekingen gedaan in twee woningen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)