Bruidspaar gezocht

0

In samenwerking met de Haarlemse illustrator Pauline Baartmans brachten wij (The Stationery Store) – Haarlemse ondernemers – onlangs een een prachtige verjaardagskalender uit met kleurrijke voertuigen, zoals een foodtruck vol feestelijke taarten, een pipowagen en een hippe camper.

Op 1 september j.l., toen we de illustraties aan het afronden waren, spotten we voor het Haarlemse stadhuis op de Grote Markt een prachtige trouwauto. We besloten er een illustratie van te maken en deze op te nemen in de verjaardagskalender en bijbehorende set kaarten die sinds 1 november in onze webshop verkrijgbaar zijn.

Wij zijn op zoek naar het bruidspaar dat op 1 september in deze trouwauto werd rondgereden. Als dank voor de inspiratie willen we het kersverse bruidspaar graag een exclusieve print van deze illustratie op A3-formaat aanbieden, mooi voor aan de muur in hun liefdesnetje. Natuurlijk ontvangen zij ook de verjaardagskalender en kaartenset. De eerste tip die ons naar het bruidspaar leidt, wordt op passende wijze beloond.

Tips kunnen naar post@stationerystore.nl.