DekaMarkt Gedempte Oude Gracht weer open na verbouwing

1

Vanochtend ging de vernieuwde DekaMarkt op de Gedempte Oude Gracht weer open na een flinke verbouwing die 1,5 week duurde. Aandacht staat hier centraal: aandacht voor de beste producten, de beste prijzen en voor u! Kom kijken, proeven en ervaar het zelf.

Supermarktmanager Leon Perizonius kijkt trots rond: “Als nieuwe klant kijk je echt je ogen uit in deze wereld van inspiratie, maar ook als vaste klant zie je veel nieuwe elementen in de winkel. Je kunt zelf verse jus d’orange tappen en kiezen uit een grote selectie in ultra verse maaltijden, soepen en pizza’s. Stel zelf je doosje met eieren samen en probeer maar eens een keuze te maken uit het nieuwe gegrilde kip assortiment! Binnen een handomdraai zet je zo een lekkere maaltijd op tafel. De fanatieke thuischefs kunnen inspiratie opdoen bij de demokok. Deze kok bereidt de heerlijkste gerechtjes die je uiteraard kunt proeven. Ook hebben we speciale kruidenmengsels die je zelf kunt scheppen en bijbehorende recepten om culinaire hoogstandjes thuis te creëren. En als je helemaal geen zin hebt om te koken, haal je een lekkere Italiaanse bol met carpaccio bij de nieuwe horeca afdeling. Kortom, kom het zelf ervaren!

Zelfscan en Easyscan
Gemak staat centraal. Daarom biedt deze winkel nu ook de mogelijkheid om de boodschappen zelf te scannen met een zelfscanner of met je mobiele telefoon. Ook wordt er een nieuwe manier van zelfscan geïntroduceerd: easyscan. Hierbij scan en betaal je de boodschappen bij een speciale easyscan kassa.

Zondag langer open
Deze winkel is 7 dagen per week geopend. Met ingang van 2 december kan boodschappen doen op zondag extra lang: van 10.00 tot 20.00 uur.

1 REACTIE

  1. I was there today and it was chaos on the self service tills. Also had to jump over a mountain of school kid bags. Is it a Dutch thing to leave them like that at the entrance?

Comments are closed.