Improsessie: Grey Lotus speelt nieuwe soundtrack bij La Planète Sauvage

0

Op dinsdag 18 december organiseert de Haarlemse progressieve folk en rockband Grey Lotus de improsessie in de Pletterij. De band heeft de afgelopen tien jaar vooral furore gemaakt met een kenmerkende stijl waarin zorgvuldig gecomponeerde liedjes gecombineerd worden met grensverleggende experimenten.

Daan Arisz componeerde en mixte in het verleden al muziek voor diverse documentaires. Tjalling Schrik is een veel geziene slagwerker in het muziektheater en Niels van der Weiden componeerde diverse uitdagende werken voor moderne dans en film.

Op de vooravond van het GOLF-Festival zal Grey Lotus de psychedelische, Franse sci-fi animatiefilm ‘La Planète Sauvage’ uit 1973 voorzien van een nieuwe, geimproviseerde soundtrack.

Tijdens het tweede deel van de avond staat het aanwezige muzikanten vrij om deel te nemen aan korte muzikale improvisaties. Verwacht een bezwerende, verrassende avond met sfeervolle klanken, wilde impro, waanzinnige animaties van verre planeten en vreemde, blauwe wezens.

Het concert begint om 20.30 uur, de zaal gaat open om 20.00 uur. Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Reserveren op www.pletterij.nl.

De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)