Studenten organiseren Kerstlunch voor mensen met een beperking

0

Drie mediastudenten van het Nova College in Haarlem hebben een kerstlunch georganiseerd bij Vorm op Maat. Het is een dagbesteding voor mensen met een beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland.

De mensen die daar werken zijn dagelijks bezig met bedrijfsmatige basis drukwerk en andere grafische diensten. Ze worden begeleid door zorg- en vakspecifieke professionals. Veel beperkte mensen worden vergeten, terwijl ze onze samenleving verbeteren met hun liefde. De studenten leefden heel erg met deze mensen mee en besloten daarom een kerstlunch voor hen te organiseren.

Met dank aan de slagerij “van Leeuwen Vleesch” hebben de studenten samen met Vorm op Maat een gezellig kerstlunch kunnen organiseren. De mensen straalden helemaal van blijdschap en zo ook de studenten.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)