Examenstress is zóóó niet nodig!

0

Workshop voor eindexamenleerlingen

Doe jij dit jaar eindexamen en kun je nog wat tips en trucs gebruiken? Kom dan naar de workshop ‘Examenstress is zóóó niet nodig!’ van Studiekring. De workshop wordt gegeven in de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1) op donderdag 10 maart, maandag 14 maart in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170) en op donderdag 17 maart in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De workshops vinden alle avonden plaats van 19:30 – 21:00 uur. Na deze workshop ga je zelfverzekerd je examens in.

Ga jij dit jaar eindexamen doen en kun je nog wel wat tips gebruiken? Iedereen leert anders. Ben je een ‘uitsteller’? Of werk je je helemaal over de kop en kun je niet meer nadenken van de zenuwen? Wil je wel wat superhandige tips om het overzichtelijk te maken én te houden?
Kom dan naar de workshop Examenstress is zóóó niet nodig van Studiekring. In deze praktische en interactieve workshop ga je samen met andere leerlingen en een
onderwijsprofessional van Studiekring aan de slag met tips en trucs voor een goede voorbereiding. Wist je bijvoorbeeld dat de stof uit je boek eindeloos doorlezen helemaal niet helpt? En dat je na elke 50 minuten leren 10 minuten pauze moet houden?

Na deze workshop weet je precies wat je wel en niet moet doen, zodat jij zelfverzekerd
je examens kunt maken. Want examenstress is zóóó niet nodig!

Info

  • Donderdag 10 maart, van 19:30 – 21:00 uur in de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein1)
  • Maandag 14 maart, van 19:30 – 21:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170)
  • Donderdag 17 maart, van 19:30 – 21:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)

De deelnameprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-

Voor meer informatie en/of reserveren: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)