Kuipstoeltjes HFC Haarlem als aandenken

6

Op 12 maart tussen 13.00 en 15.00 uur biedt voetbalvereniging Haarlem-Kennemerland de mogelijkheid een stoeltje van de oude Noordtribune op te halen aan oud-supporters van HFC Haarlem. De tribune wordt binnenkort ontmanteld om de veiligheid op en om de velden te waarborgen.

In overleg met de Stichting HFC Haarlem 1889, de gemeente Haarlem en voetbalvereniging Haarlem-Kennemerland kunnen de stoeltjes worden opgehaald tijdens de vrijwilligersdag van Haarlem-Kennemerland. Hierna starten de vrijwilligers van Haarlem Kennemerland met hun ‘Clean Sweep’ en ruimen al het zwerfvuil van de accommodatie op.

Veilig het veld op
De dakplaten van de tribune zijn inmiddels in verband met asbest verwijderd. Regen en wind hebben nu vrij spel. Om verdere verloedering van de tribune te voorkomen en de veiligheid van de huidige gebruikers te waarborgen is het noodzakelijk de tribune te verwijderen. De contouren van de tribune blijven intact, de plek wordt ingezaaid met gras. Straks ontstaat vanaf de Jan Gijzenkade weer zicht op de sportvelden van Haarlem-Kennemerland.

De hoofdtribune en het Partycenter blijven bestaan. Het partycentrum draait zoals altijd, gewoon door.

6 REACTIES

Comments are closed.