Wie wint de Groene Mug Bokaal 2016?

0

Stem op jouw favoriete duurzame bedrijf

Wat vinden Haarlemmers het meest duurzame bedrijf in onze stad? Iedereen kan stemmen op zijn/ haar favoriet voor de Groene Mug Bokaal. Stem je mee, dan maak je kans op dinerbon van 100 euro bij een restaurant dat ook duurzaam werkt!

Hieronder staan de zes genomineerde bedrijven. Stemmen kan tot 15 februari via www.degroenemug.nl/bokaal. Sinds 2014 kiest het publiek wie de Groene Mug Bokaal wint. Afgelopen jaar won hostel Stayokay. De Bokaal is een publieksprijs.

Op 22 februari winnaar bekend
De Groene Mug Bokaal wordt voor de achtste keer uitgereikt. De wisselbokaal is in het leven geroepen om duurzame ondernemers in het zonnetje te zetten. Op 22 februari maakt wethouder duurzaamheid Cora-Yfke Sikkema de winnaar van de Groene Mug Bokaal 2016 bekend.

Stem mee
De zes genomineerde bedrijven voor de Groene Mug Bokaal 2016 zijn:

  1. DRZM
  2. Green Battery
  3. Macrovita
  4. Mooizooi
  5. Netwerk Circus Circulair
  6. Pré Wonen

De bedrijven presenteren zich op de site van de Groene Mug. Het publiek kan tot 15 februari a.s. een stem uitbrengen via: www.degroenemug.nl/bokaal.

Advertentie