Achtervolging inbrekers eindigt in Haarlem

5

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag, rond 04.30 uur, na een achtervolging twee mannen van 31- en 33 jaar uit Den Haag aangehouden op verdenking van een mogelijke inbraak aan het Meeuwenpad in Zandvoort en het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

Door een alerte getuige werd gezien dat de mannen zich verdacht ophielden in de omgeving van het Meeuwenpad. Toen zij er daarna in een auto vandoor gingen en agenten hen op de Zandvoorterweg wilden controleren, gingen de verdachten er met gedoofde lichten vandoor in de richting Haarlem. De bestuurder pleegde daarbij meerdere overtredingen.

Op het Theemsplein in Haarlem stapte plotseling de bijrijder uit en hij kon meteen worden opgepakt. Even later blijkt de auto gestopt te zijn in de Haarlemse van ’t Hoffstraat. Daar wordt na enige tijd ook de bestuurder aangehouden. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

5 REACTIES

Comments are closed.