Info bijeenkomst cursus valpreventie ‘In Balans’

0

Op dinsdag 5 februari is een gratis informatiebijeenkomst over de valpreventiecursus ‘In Balans’. Deze vindt plaats in het clubgebouw van korfbalvereniging Het Oosterkwartier, Bernard Zweersstraat 2 in Haarlem.

De cursus is bedoeld voor senioren die vallen willen voorkomen of al een keer gevallen zijn. Op 5 februari zijn de oudere inwoners van Haarlem vanaf 10.15 uur tot 12.00 uur van harte welkom. Op de informatiebijeenkomst kan er meteen ingeschreven worden voor de cursus. De valpreventie cursus kost €45,- voor 18 lessen inclusief cursusboek. Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van de cursus. Haarlem Pashouders van 50 jaar en ouder kunnen gratis deelnemen. Vol=vol, wacht niet te lang met aanmelden!

Info
Voor informatie en aanmelding: Lucia Grooff, tel: 023 – 526 03 02 of per mail
Lgrooff@sportsupport.nl.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)