Herstelwerkzaamheden busbaan Stationsplein Haarlem

7

In opdracht van gemeente Haarlem voert Spaarnelanden in de nachten van maandag 11 t/m vrijdag 15 februari 2019 herstelwerkzaamheden uit aan de busbaan van het Stationsplein. De werkzaamheden vinden plaats vanaf 22.00 uur en duren tot uiterlijk 5.00 uur.

Omleiding bussen via de Jansweg en tijdelijke bushalte
Gedurende de nachtelijke werkzaamheden stoppen de bussen bij een tijdelijke bushalte aan de Jansweg. Buiten de werktijden stoppen de bussen bij de reguliere haltes op het Stationsplein.

Bussen kunnen tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van de uitrit naar de Kruisweg. Bussen worden daarom omgeleid via de Jansweg en de Parklaan naar de oorspronkelijke route.

- Advertentie -
BRONGemeente Haarlem
Vorig artikelJumbo Racedagen, ‘driven by Max verstappen’ dagje uit voor het hele gezin
Volgend artikelCarnavalslied als therapie bij ernstige ziekte
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

7 REACTIES

Comments are closed.