ABC organiseert kinderworkshop in de krokusvakantie: kom fantaseren met je potlood

0

Speciaal voor kinderen organiseert het ABC in het kader van de expositie Veni Vidi Vinci – waarbij verscheidene kunstenaars, vormgevers en architecten reageren op het werk van Leonardo da Vinci – een workshop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

De inhoud van de workshop
Leonardo Da Vinci (1452-1519) was naast architect, wetenschapper, schrijver, schilder, tekenaar, kaartenmaker en componist ook uitvinder. In de workshop maak je kennis met Leonardo’s leven en werk als uitvinder en ga je je eigen uitvinding ontwerpen. Dat doe je aan de hand van een inspirerend fantasieverhaal.

In de workshop schets je ook jouw idee en werkt het uit door het te gaan bouwen met verschillende materialen, zoals doosjes, touw, papier, ijzerdraad enz.

Je werkstuk wordt een 3D uitvinding. Je mag je uitvinding na afloop mee naar huis nemen, zodat je het aan iedereen kunt laten zien!

Info
20 februari 2019 13.00-15.30
Kosten € 9,50
Aanmelden: Gelieve vooraf in te schrijven voor de workshops. Stuur daarvoor een mail o.v.v. naam kind, leeftijd en telefoonnummer ouder/verzorger educatie@architectuurhaarlem.nl of klik hier voor het online formulier.
ABC Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47, 2011 EP, Haarlem
https://www.architectuurhaarlem.nl/activiteit/doe-net-als-leonardo-en-kom-fantaseren-met-je-potlood