2 mobieltjes gestolen bij straatroof

0

In de nacht van zaterdag op zondag zijn tussen 00.30 en 00.45 uur in de omgeving van het Tesselschadeplein in Haarlem twee 16-jarige vrienden uit Santpoort-Zuid en Velserbroek slachtoffer geworden van een straatroof.

De slachtoffers werden getrapt en geslagen door twee daders welke er met de smartphones van de jongens vandoor zijn gegaan. Op wat blauwe plekken en schaafwonden na zijn de slachtoffers gelukkig niet gewond geraakt.

Getuigen
De politie is op zoek naar twee vrouwen die in de buurt waren en die door de slachtoffers nog zijn nageroepen. Een van de slachtoffers heeft na de overval met een van die vrouwen nog in de bus richting Velserbroek gezeten. Zij kunnen mogelijk belangrijke getuigen zijn. Hebt u informatie, of bent u getuige geweest van deze beroving, bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)