Kikkers en padden in actie op Leyduin

0

Wandel mee met deze sfeervolle avondwandeling over de prachtige buitenplaats Leyduin. Je proeft nog de sfeer van de grandeur van vroeger, toen deze buitenplaats alleen voor de rijken was. Nu is iedereen er welkom voor een heerlijke wandeling.

De gids van Landschap Noord-Holland begeleidt de tocht en samen ga je op zoek naar kikkers, padden en salamanders. Het is maart, de amfibieën krijgen het voorjaar in de kop en worden weer actiever. Ze zoeken het water op waar ze zijn geboren om daar te paren. Wie weet ontdek je al paddensnoeren en kikkerdril? Deze excursie is ook heel leuk voor kinderen.

Info
Wanneer: vrijdag 8 maart 2019 van 20:00 tot 21:00 uur.
Vertrekpunt: Parkeerterrein buitenplaats Leyduin, Woestduinweg 4, 2114 BG Vogelenzang

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie