Met de Lentepas van Keukenhof begint de lente pas!

0

Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 21 maart t/m 19 mei 2019 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent “Keukenhof-genieten” wanneer men wil.

Om al het schoons van Keukenhof in één dag te zien is een illusie. De evenementen en bloemschikdemonstraties, fietsen en fluistervaren, het Flower Power mozaïek, het Julianapaviljoen met Tulpomania, de bloemenshows, de tentoonstelling van orchidee en anthurium en de kunstwerken zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten. Die wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend. De inspiratietuinen zijn verrassend en inspirerend; vol ideeën, trends en toepassingen voor in uw eigen tuin.

Voor het aanvragen van de Lentepas 2019 kunt u het formulier van de website gebruiken www.keukenhof.nl. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen. Voorafgaand aan de opening is de lentepas alleen te koop aan de kassa bij de hoofdentree op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur. Indien u de pas niet persoonlijk kunt afhalen verzoeken wij u een pasfoto mee te geven. De kassa is van 21 maart t/m 19 mei geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Het park blijft tot 19.30 uur open.

Prijzen Lentepassen 2019
Volwassenen € 45,-
Volwassenen incl. parkeren € 57,-
Kinderen (4-11 jr) € 17,50