Merle Wils ArtNight als primeur in Haarlem

De creatieve ervaring; maak jouw eigen kunstwerk!

0

Merle Wils zal op 16 April om 19.00 uur haar allereerste ArtNight in Haarlem geven dat compleet in teken staat van Banksy. De geheimzinnige schilderijen van deze kunstenaar hebben al veel mensen geïnspireerd en deze schilderijen zijn nu dus ook zelf te maken, een enorm gewin voor Haarlem en omgeving.

16 April is onderdeel van haar, nu al succesvolle reeks met ArtNight’s. Tijdens een ArtNight vind je je inner-creativiteit en ga je op een relaxte manier om met kunst en schilderen. Het edutaining concept van ArtNight, intrigeert veel mensen tot het gebruiken van hun creativiteit en nodigt hen uit om dit alles te gebruiken tijdens een geweldige avond. Dit alles als vervanger van het eeuwige etentje, ideaal om nieuwe vrienden te maken, of juist met vrienden heen te gaan!

ArtNight bestaat ruim 2 jaar, en is al meer dan in 50 steden over 6 landen te vinden, meer dan 10.000 deelnemers gingen je voor!

Merle Wils zal op 16 april in ZINI (Haarlem) haar ArtNight geven. Een geweldige mogelijkheid om samen met haar een eigen Banksy schilderij te maken!

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie