Dubbelconcert Kennemer Jeugd Orkest en Orchestre du Lycée David D’Angers

0

Op 7 april staat het jaarlijkse voorjaarsconcert van het Kennemer Jeugd Orkest in het teken van een uitwisseling met het Orchestre du Lycée David D’Angers uit onze zusterstad Angers.

Tijdens het concert neemt het KJO u mee op een muziekreis langs bekende klassieke en romantische stukken. Natuurlijk komt ook muziek uit beroemde musicals en films voorbij. De beide orkesten treden zowel gezamenlijk als apart op en de dirigenten Tony Jouanneau en Matthijs Broers wisselen elkaar met regelmaat af. Laat u verrassen en geniet van het enthousiasme van bijna 100 jonge muzikanten op het podium.

Het programma bestaat uit bekende klassieke werken en wordt afgewisseld met filmmuziek uit Harry Potter en Pirats of the Caribbean en Musical toppers van Lloyd Webber. Met een gezamenlijke Ouverture uit Carmen van Bizet openen beide orkesten het concert.

Info
Voorjaarsconcert door het Kennemer Jeugd Orkest
o.l.v. Matthijs Broers
m.m.v. Orchestre du Lycée David D’Angers o.l.v. Tony Jouanneau
Groenmarktkerk Haarlem
Zondag 7 april 15:30 uur
Toegangsprijs: € 12,50
Kaarten verkrijgbaar via www.kennemerjeugdorkest.nl

Advertentie