Neuro Linguïstisch Programmeren

Tijdens de Open Ochtend in de Bibliotheek op het station Haarlem

0

Hoe zorg je ervoor dat je nog meer uit je werk kunt halen? Eén van de technieken is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Wat is het, en hoe gebruik je het?

Je hoort het bij de Open Ochtend op donderdag 25 april van 08:00 – 09:00 uur in de Bibliotheek op het station Haarlem (middenperron, spoor 3/6). De toegang is gratis. Reserveer een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Wat is NLP?
NLP gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij dingen doet en hoe je die kunt veranderen (als dit gewenst is). Hoe reageer je op de prikkels om je heen? Hoe communiceer je en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen?

Programma
Deze Open Ochtend geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kun je beter in je vel zitten?
  • Hoe haal je meer uit je werk?
  • Hoe zorg je dat je relatie nog beter wordt?

Nieuwsgierig naar NLP? Kom kijken, luisteren en stel je ervoor open.

Over Constant Lamp
Constant Lamp is een geboren Haarlemmer (1954). Door NLP heeft hij een heel ander perspectief gekregen en is hij zijn leven volledig op coaching en training gaan focussen. Waarom? “Omdat het voor mij het mooiste is als je mensen kunt helpen ‘de volgende stap’ te zetten.

Info
Donderdag 25 april | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station Haarlem, middenperron, spoor 3/6

Advertentie