De hele lente en zomer is er theater in de Duinen

0

In het paasweekend gaat er een bijzonder project, “Verhalen in de Duinen” , van start in de Kennermerduinen bij Zandvoort. Het Zandvoorts theatercollectief, Huis van Theater, zal iedere zon en feestdagen een vertelvoorstelling spelen in de duinen. Voor maar slechts € 4,50 p.p. zijn verhalen van Reinaert de Vos, De nachtegaal en de Griezels te zien in het mooie landschap van Zandvoort.

Op goede vrijdag 19 april zal het project “Verhalen in de Duinen” van start gaan met de vertelvoorstelling DE GRIEZELS van Roald Dahl. Acteur en meesterverteller Bastiaan Toorenent neemt het publiek mee de duinen en het verhaal in. Zijn inlevende spel, humoristische teksten en directe interactie met het publiek, zorgt samen met de mooie omgeving voor een onvergetelijke belevenis.

De Griezels zal te zien zijn op goede vrijdag 19 april, eerste paasdag 21 april en tweede paasdag 22 april, om 12:00 uur en 15:00 uur.

Kaarten: € 4,50 p.p.
Vanaf: 5+ jaar
Maximaal aantal personen: 30 per voorstelling
Graag gepast betalen aangezien wij geen wisselgeld bij ons hebben en er geen mogelijkheid is om met pin te betalen.

Voor iedere voorstelling wordt er verzameld bij de parkeerplaats van sushi restaurant ISUMI waar u tevens kaarten kan kopen.

Zandvoortselaan 187, 2042 XL Zandvoort

U kunt ook van te voren reserveren via www.huisvantheater.nl of tel 06-54149403. Grote groepen wordt gevraagd van te voren contact op te nemen wegens beperkt aantal plekken per voorstelling.

Na het paasweekend zal de hele lente en zomer iedere zondag om 12:00 uur en 15:00 uur een vertelvoorstelling in de duinen worden verteld door één van de acteurs van Huis van Theater.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)