Gewonde bij ruzie in café

0

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 27-jarige Haarlemmer gewond geraakt bij een incident in een café aan de Smedestraat in Haarlem. Daarbij is een 30-jarige man uit Velserbroek als verdachte aangehouden.

Omstreeks 01.35 uur kreeg de politie melding van een gewonde man. Het slachtoffer had ernstige verwondingen aan een arm en moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. Uit zijn verklaring kwam naar voren dat hij in het café ruzie had gekregen. Na de ruzie zou hij door een portier op straat zijn gezet. Pas buiten had hij de verwonding aan zijn arm opgemerkt.

Ter plaatse meldde zich de verdachte. Hij gaf aan bij het incident betrokken te zijn geweest. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding en het incident.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)