Peuterbieb: kom lekker luisteren, spelen en dansen

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Bloemendaal

0

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt naar de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Bloemendaal. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Vier woensdagen in mei zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) om te komen luisteren, spelen en dansen. En vier vrijdagen in mei is de Peuterbieb in de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9). De toegang is gratis. We beginnen steeds om half elf.

Tijdens de Peuterbieb gaan we er echt een feestje van maken. En jij bent een van de gasten! Er wordt een prachtig verhaal voorgelezen en daar hoort natuurlijk een kleine verrassing bij. Een spelletje bijvoorbeeld, of misschien mag jij wel meehelpen tijdens het verhaaltje.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

  • Woensdag 8, 15, 22 en 29 mei | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen
  • Vrijdag 10, 17, 24 en 31 mei | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
    de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9 | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)