Zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling door Haarlem

Beleef het verhaal van Kenau en andere spannende avonturen

1

Op zondag 16 juni komt de geschiedenis van Haarlem tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Haarlem werd belaagd door het leger van Spanje. Voor u het weet, staat u op de barricaden met de dappere Kenau Simonsdochter Hasselaer. Maar tijdens deze wandeling gaat u ook andere episoden uit de Haarlemse geschiedenis beleven. Zo maakt u kennis met Laurens Janszoon Coster, de uitvinder van de boekdrukkunst. En met Pieter Teyler, die de stad zijn rijke verzamelingen schonk. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

Info
De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 16 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

1 REACTIE

Comments are closed.