Scoor nu je tickets voor het BuitenGewoon Kinderfestival

0

Vorig jaar was de kick-off van het BuitenGewoon Kinderfestival. Het werd een groot succes waar vooral jong, maar ook oud een fantastische dag beleefden! Dit jaar belooft het een nog groter en meeslepender event te worden dat je absoluut niet wilt missen. Koop nu je tickets via onze website, want de verkoop gaat snel.

Van BuitenGewone optredens tot foodtrucks
Geniet tijdens het BuitenGewoon Kinderfestival in Overveen van levensgroot twister, diverse educatieve en creatieve activiteiten, zoals Lego® Young Enigineers, VR-Experience, Silent disco, Mooizooi Haarlem, Tetra Town, DJ- en breakdanceworkshops, optredens van de girlband Remix, Anne & Max (junior songfestival) en Julia van Bergen (TVOH) en de Haarlemse band Bibi & de Nielsjes. Op sportief vlak gaan we nog even los en hebben we Nassar El Jackson weten te strikken voor een Meet & Greet en laat hij zijn tofste groundmoves zien!

De foodtrucks mogen niet ontbreken en kan je hier lekker knabbel en babbelen met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Een creatief en speels evenement speciaal gericht op kinderen tussen de 3 en 14 jaar, maar ouders, tantes, ooms, opa’s, oma’s en grote zussen en broers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Conceptbureau Kickzy
De grondlegger en organisator van dit kinderfestival is conceptbureau Kickzy – Natuurlijk Spelen, dat zich voornamelijk richt op natuurbeleving in Haarlem en omgeving voor jonge kinderen. Tijdens het BuitenGewoon Kinderfestival op 15 juni 2019 pakt Kickzy extra creatief uit, om samen met de kids een fantastische dag te beleven! Aangezien het vorig jaar een groot succes was, adviseert Kickzy om alvast je tickets te kopen om teleurstellingen te voorkomen.

Info
Locatie: Camping de Lakens, Overveen.
Datum: 15 juni 2019
Tijd: van 12.00 tot 20.00 uur.
Tickets: www.kinderfestivalhaarlem.nl.
Meer informatie op Facebook: https://www.facebook.com/BuitenGewoon-Kinderfestival-1869383410027135.

Graag tot 15 juni op het BuitenGewoon Kinderfestival!

Feestvieren en overnachten? Hoe gezellig om met het gezin niet alleen een bezoek te brengen aan het kinderfestival, maar er ‘gewoon’ een lekker weekendje weg van te maken. In samenwerking met Camping de Lakens heb jij als (kinder)festivalbezoeker de mogelijkheid om met een ‘leuke’ korting 2 nachten te verblijven op een Buitengewone plek!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Check dan snel de website van www.delakens.nl en neem telefonisch contact op alles te weten te komen.