Bouw een Romeins fort met Minecraft

In de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

Experimenteer je graag? Houd je van spellen waarbij je moet bouwen? Of ben je al fan van Minecraft? Kom dan woensdag 5 juni van 15:00 – 17:00 uur naar de workshop Bouw een Romeins fort met Minecraft in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).

De gratis workshop is voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Bestel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

In koppels ga je een heel fort bouwen in Minecraft. Heb je het nog nooit gespeeld? Maakt niet uit! Alles wordt tijdens de workshop uitgelegd. Je begint met lege handen, maar al snel zal je de meest wonderlijke gebouwen bouwen!

Wat is Minecraft?
Minecraft is een spel dat op de computer, Xbox, Playstation of tablet kan worden gespeeld. Creativiteit staat centraal , want er is geen verhaallijn. Je kunt van alles zelf gaan bouwen. Een dorp, een pretpark, wat je maar wilt. En oh ja, alles is vierkant!

Info
Woensdag 5 juni | 15:00 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32