Geert Kimpen in het Verhalenhuis Haarlem

Lezing De TomTom van je ziel

0

Op dinsdagavond 11 juni 2019 verzorgt bestsellerauteur Geert Kimpen de lezing De TomTom van je ziel in het Verhalenhuis te Haarlem. Deze lezing wordt georganiseerd door Bewust Haarlem; platform voor duurzaam, gezond en bewust leven in de regio van Haarlem. Geert Kimpen geeft deze lezing naar aanleiding van zijn nieuwste boek Het meisje dat aan de oever verscheen. Dit boek verscheen afgelopen 13 mei en wordt nu al lovend ontvangen door de pers en lezers. “Misschien wel zijn mooiste boek ooit!

De avond start om 20.00 uur en is toegankelijk voor €16,50 (Early ticket) of €18,50,- (Regular Ticket), inclusief koffie of thee in de pauze. Kaarten bestellen kan via de site van Bewust Haarlem: www.bewusthaarlem.nl.

De TomTom van je ziel
Na zijn debuutroman De kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Filettino. Maar daarna werd het stil. Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet?

Het meisje dat aan de oever verscheen is het eerste boek van de herboren Geert Kimpen.

Op deze avond duik je samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Geert Kimpen
Geert Kimpen (1965) volgde de regieopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij schrijft sinds 1993 in Vlaanderen en Nederland voor toneel, cabaret en televisie. Zijn werk werd bekroond met de prestigieuze Prins Bernhard Prijs. Daarnaast schreef Geert Kimpen ook columns en verhalen voor verschillende tijdschriften.

In juni 2004 zette een oude Russiche kabbalameester hem op het spoor van Chaim Vital. Kimpen werd gegrepen door de raadselachtige levensgeschiedenis van deze kabbalist uit de 16e eeuw van wie de boeken nu pas hun weg vinden naar een steeds groter publiek. Van de ene op de andere dag verruilde hij zijn hectische bestaan als theatermaker voor de rust van de schrijftafel. Dit resulteerde in het op ware feiten gebaseerde inspirerende levensverhaal van Chaim Vital: De kabbalist. Van dit boek zijn inmiddels vijftien drukken verschenen en de vertaalrechten werden aan vijftien landen verkocht.

Nu, in mei 2019 is zijn nieuwste boek verschenen, Het meisje dat aan de oever verscheen.
Meer informatie over zijn achtergrond: https://www.geertkimpen.com/overgeert.html.

Info
Datum: Dinsdag 11 juni, 2019 om 20:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Programma: Lezing de TomTom van je ziel| Geert Kimpen
Adres: Het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord
Entree: €16,50 (Early ticket) of €18,50- (Regular Ticket), incl. koffie of thee in de pauze
Tickets: www.bewusthaarlem.nl

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.