Bart Van Loo en de Bourgondiërs

Bibliotheekcollege

0

Bart van Loo vertelt vol passie over de geschiedenis van Europa en over hoe de Bourgondiërs in de 15e eeuw de Lage Landen tot één geheel smeedden. Zijn bestseller De Bourgondiërs, Aartsvaders van de Lage Landen is een even spannende als leerrijke verkenning van de Middeleeuwen en groeit gaandeweg uit tot een wervelende cultuurgeschiedenis.

Als geen ander weet Van Loo bevlogenheid, humor en kennis van zaken te combineren. Kom dinsdag 18 juni van 20:00 – 21:30 uur luisteren naar zijn meeslepende verhaal. De avond vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 10,-; niet-leden betalen € 15,-.
Bestel je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Leer alles over waar wij vandaan komen, hoe onze voorouders elkaar bevochten en over het ontstaan van onze steden. Verhalen over de levens van hertogen, koningen en kunstenaars die de lage landen bestuurden, bevolkten en inspireerden verteld door één van de grootste Nederlandstalige auteurs van dit moment.

‘De Bourgondiërs’
Meer dan drie jaar lang werkte de Belgische schrijver en conferencier Bart Van Loo (1973) aan zijn nieuwe vuistdikke bestseller. Hij is gretiger dan ooit om ons duidelijk te maken waar wij vandaan komen. Met een Frans-Bourgondische bril op reist Van Loo door onze nationale geschiedenis. Kom een avond ademloos luisteren naar geschiedenis op z’n best door Bart Van Loo.

Dit Bibliotheekcollege organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennemerland samen met de Kennemer Boekhandel.

Info
Dinsdag 18 juni | 20:00 – 21:30 uur | € 10,- / € 15,- (niet-leden)
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32
Voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl