Peuterbieb: kom lekker luisteren, spelen en dansen

In de Bibliotheek Haarlem Noord en Schalkwijk

0

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt in de zomervakantie tweemaal naar de Bibliotheek Noord en tweemaal naar de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal.

Vrijdag 2 en 9 augustus zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170) om te komen luisteren, spelen en dansen. En woensdag 14 en 21 augustus wordt er een feestje in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 1) gevierd. De toegang is gratis. We beginnen steeds om half elf.

Tijdens de Peuterbieb gaan we er echt een feestje van maken. En jij bent een van de gasten! Er wordt een prachtig verhaal voorgelezen en daar hoort natuurlijk een kleine verrassing bij. Een spelletje bijvoorbeeld, of misschien mag jij wel meehelpen tijdens het verhaaltje.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

  • Vrijdag 2 en 9 augustus | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170
  • Woensdag 14 en 21 augustus | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)