Avonturen op een eiland – Samen lezen en knutselen

0

Houd je van lezen en knutselen? Kom dan woensdag 29 mei om 15:00 uur naar de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). We lezen samen het prachtige prentenboek Eiland van Mark Janssen en gaan daarna aan de slag achter de knutseltafel. Daar maken we ons eigen eiland dat echt kan drijven en waar plek is voor heel veel beesten.

Annelies van der Zouwen van Pakje Plezier is onze kapitein tijdens deze lees- en knutselreis. Zij laat tijdens deze gratis workshop kinderen van 4 tot 7 jaar kennismaken met niet-alledaagse knutselspullen. Bestel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Over het boek Eiland
Op een nacht briest en dondert de storm en lijden een vader, zijn dochter en een hond schipbreuk. Daarna drijven ze een tijdje rond op een stuk wrakhout, maar gelukkig zien ze de volgende dag een klein eiland. Dat eiland blijkt veel meer dan een stukje grond…

Woensdag 29 mei | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 | 4 tot 7 jaar

Advertentie