Haarlem Night Skate naar de Konijnenberg

0

Op woensdagavond 7 augustus was alweer de zevende Haarlem Night Skate van het seizoen 2019. Onder een heerlijk zomers zonnetje werd er een geheel nieuwe route afgelegd. Na de start bij de Haarlemse ijsbaan met ruim 200 deelnemers ging de route langs de Leidsevaart richting Heemstede.

Via Aerdenhout kwamen de skaters langs de schitterende groene omgeving van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wat was dat genieten! Het randje Vogelenzang “tikte” zij aan en door Bennebroek naar de pauzeplaats, het parkeerterrein van de Konijnenberg. Vanaf hier ging de route verder via Heemstede en het centrum van Haarlem terug naar de ijsbaan. Wat een mooie avond!

Woensdag 21 augustus nieuwe Haarlem Night Skate: rondje Haarlem
Woensdag 21 augustus is de volgende Haarlem Night Skate. Dan vanuit Velsen. Het adres van de startlocatie is Vestingplein in de Velserbroek. Op deze startlocatie is voldoende parkeergelegenheid en ook de ruimte om je skate materiaal; helm, pols-, knie-, en elleboogbeschermers aan te trekken.

Tijdstip van verzamelen is vanaf 19:30u. Om 20:00 uur is de start. Deze keer is een route uitgestippeld die geheel om Haarlem heen gaat en met vele nieuwe stukken door Santpoort. Dat zal erg mooie skate worden! De pauze is bij de Hogeschool van Haarlem.

Inschrijven is niet nodig, kom naar de start en rol lekker mee. Deelname is ook nog altijd GRATIS. Rond 22:00 uur zijn de deelnemers weer terug bij de startplaats.

Een reportage van Foto Ad Schaap.