Auto-inbreker aangehouden na tip getuige

1

Op vrijdagmorgen heeft de politie een 25-jarige Pool aangehouden op verdenking van inbraak in personenauto’s in de omgeving van de Surinameweg in Haarlem.

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat een man met een zaklantaarn in geparkeerd staande auto’s scheen. Toen de politie ter plaatse ging kijken meldde dezelfde getuige dat de verdachte inmiddels in een auto zat.

Toen de inbreker de politie aan zag komen, ging hij er vandoor. Na een korte sprint had de politie de man echter te pakken. Hij bleek inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Bij onderzoek bleek dat meerdere auto open waren gebroken.

De politie verzoek eventuele slachtoffers zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.