Vrouw (68) mishandeld; getuigen gezocht

0

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 68-jarige vrouw uit Haarlem die op dinsdag 13 augustus plaatsvond op het Houtmanpad in haar woonplaats.

Die dag omstreeks 15.30 uur liet het slachtoffer haar hond uit op het wandelpad aan het Houtmanpad. Ter hoogte van de Focusschool is een klein trappetje opgenomen in het pad. Hier kwam juist een mountainbiker aangereden, die ook het trappetje nam. Om te voorkomen dat zij zou worden aangereden, stapte de vrouw opzij. Zij sprak echter de mountainbiker wel aan op zijn gedrag. Hierdoor ontstond een woordenwisseling waarbij het slachtoffer werd weggeduwd en ten val kwam. Het slachtoffer liep letsel aan een hand op. De mountainbiker reed vervolgens weg.

De mountainbiker is een blanke man, met een leeftijd van 25 tot 30 jaar, een slank postuur en met een lengte van 1,75 tot 1,80 meter lang. Hij had kort donker krullend haar en sprak beschaafd Nederlands. Hij droeg een donkere lange broek en een donker jack. De man had een zwarte rugzak bij zich. Hij reed op een glimmende zwarte mountainbike.

Getuigen
De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelDe heer Koper uit Haarlem verdient een Pluim
Volgend artikelTai Chi in Wijngaardtuin
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.